Imacsoportok jelentkezését várjuk!

2017.11.08. 14:54

gyermekima

Gyermek és felnőtt csoportok imája a Mária Rádióban. Várjuk jelentkezéseteket!

Gyermek rózsafüzér csoportok:

Pedagógusokat, hitoktatókat hívunk szeretettel, hogy gyermekcsoportokkal csatlakozzanak a Mária Rádió nagy családjához, s imádkozzanak akár az iskolában, akár a Mária Rádió szerkesztőségének kápolnájában élő adásban!

Megannyi szülő és nagyszülő kér a rádióban nap, mint nap imát családjáért, unokáiért, dédunokáiért. Milyen szép lenne, ha a gyermekek meghálálhatnák szüleik imáját, s együtt imádkozhatnának ők is nagyszüleikért, szüleikért, jövőjükért s a rádióba érkező különböző imaszándékokért.

A nagyszülők rózsafüzérei féltve őrzött kincsként öröklődnek generációkról generációkra. Azonban nem csak a tárgyakkal, hanem magával az imával is őriznünk kell a rózsafüzér jelentőségét, értékét. Kérjük a kedves pedagógusokat, hittan tanárokat, segítsenek nekünk abban, hogy megteljen a Mária Rádió kápolnája, s műsora imádkozó gyermeki hangokkal, a hallgatók szíve pedig örömmel, hálával!

Férfi imacsoport:

Szeretettel várjuk közösségek már meglévő imacsoportjait, közösségek férfi tagjait, vagy csupán férfi rokonokat, munkatársakat, baráti köröket, akik szívesen imádkoznának együtt a Mária Rádió kápolnájában. Imádkozzatok Istennek tetsző párkapcsolatért, házastársatokért, gyermekeitekért, akár nagypapák az unokáikért. Várunk minden férfi imádkozót, aki hisz a közösen elmondott ima erejében.


A Mária Rádió kápolnája a 1133 Budapest, Gogol utca 28. szám alatt található. Az imacsoportok jelentkezhetnek Siklósi Bernadettnél, a 06 30 345 8369-as telefonszámon, vagy a siklosi.bernadett@mariaradio.hu e-mail címen.