Ajándékböjt

2017.11.22. 09:02

adventi koszorú

Krisztus Urunk születésének ünnepére várva az adventi időszakban szép készületet, ráhangolódást jelenthet, ha ajándékböjtöt tartunk, azaz lemondunk valamely ajándékunkról és az erre szánt összeget felajánljuk.

Krisztus Urunk születésének ünnepére várva az adventi időszakban szép készületet, ráhangolódást jelenthet, ha ajándékböjtöt tartunk, azaz lemondunk valamely ajándékunkról és az erre szánt összeget felajánljuk jótékony célra.  Sokan érezzük úgy, hogy már mindenünk megvan, s barátainktól, családtagjainktól már semmiféle ajándékot nem várunk. Ha esetleg úgy gondoljátok, idén támogassátok a Mária Rádiót azzal, hogy megkéritek kedves ismerősötöket és családtagjaitokat arra, hogy a nektek szánt ajándék árát ajánlják fel inkább a Mária Rádió részére. Azokért a kedves felajánlókért, akik részt vesznek a kezdeményezésben, januárban szentmisét mutatunk be a rádió kápolnájában.
A lemondásra került ajándék összegét az ismerősök és családtagok a Mária Rádió számára banki átutalással juttathatják el az alábbi számlaszámra: 10918001-00000069-12310000. Kérjük a banki utalásnál közleményben feltüntetni az Ajándékböjt szót. A 06 1 373 07 01-es telefonszámon csekk is igényelhető. További részletek a Mária Rádió honlapján, IDE KATTINTVA olvashatóak.