A Mária Rádió hangos kiadványai

2018.05.02. 17:25

Csak ennyi az egész
Kapható a Csak ennyi az egész című CD - istenes versek Székely János püspök előadásában

Reményik Sándor, Dsida Jenő, Vass Albert tollából hallhatunk lélekemelő verseket Székely János szombathelyi megyéspüspök előadásában.
A CD megrendelhető a Mária Rádió budapesti szerkesztőségében személyesen, valamint elektronikus úton az info@mariaradio.hu e-mail címen, illetve a +36 1 373 07 01-es telefonszámon. A kiadvány nem kerül kereskedelmi forgalomba, meghatározott ára nincs, de a hallgatóink nagylelkű adományait hálás szívvel fogadjuk.
Veled vagyok
Kapható a Veled vagyok című CD is - istenes versek Prontvai Vera előadásában

A cd-n többek között Gyökössy Endre, Kalkuttai Teréz anya, Sík Sándor alkotásait hallhatják. Kiadványunk megrendelhető a Mária Rádió budapesti szerkesztőségében személyesen, valamint elektronikus úton az info@mariaradio.hu e-mail címen, illetve a +36 1 373 07 01-es telefonszámon. A kiadvány nem kerül kereskedelmi forgalomba, meghatározott ára nincs, de a hallgatóink nagylelkű adományait hálás szívvel fogadjuk.
Szentolvasó
Kapható a Szentolvasó CD is

A közös imádság élményét és örömét élhetik át kedves hallgatóink a rádió által kiadott, rózsafüzér imádságokat tartalmazó CD-n. A CD nem kerül kereskedelmi forgalomba, ezért megszabott ára nincs de a hallgatóink nagylelkű adományait hálás szívvel fogadjuk. A Szentolvasó CD megrendelhető a Mária Rádió budapesti szerkesztőségében személyesen, a +36 1 373 07 01-es telefonszámon, illetve az info@mariaradio.hu e-mail címen.