Koordinációs asszisztens munkatársat keres a Mária Rádió

2018.06.06. 20:28

Koordinációs asszisztens munkatárs

A Mária Rádióban a koordináció felel a teljes szervezeti működéshez tartozó ügyekért - pályázatok írása és elszámolása, adományok és pénzügyek kezelése, könyvelés, jogi ügyek stb. - és minden részterület határidőre történő, pontos és precíz feladatellátást igényel. A feladatok nagy száma miatt keresünk asszisztenst, aki a koordinátor irányítása mellett átfogóan tudná segíteni a koordinációs feladatokat.

A munkakör betöltőjének feladata: koordinációs feladatok általános segítése, szállítói számlák kezelése és adminisztrációja, rádiós pályázatok írása, és pályázati elszámolások készítése, pénzügyi beszámolók készítése, pénzügyi adatok előkészítése, önkéntesekkel való együttműködés.

Az ideális jelölt rendelkezik: felsőfokú szakirányú végzettséggel, civil szervezeti munkatapasztalattal, készség szintű szövegszerkesztői és táblázatkezelői ismeretekkel, angol nyelvismerettel, B kategóriás jogosítvánnyal

A pályázatnak tartalmaznia kell: plébánosi ajánlást, a pályázó szakmai életrajzát, rövid motivációs levelet, fizetési igény megjelölését. Jelentkezéseiket Boros Zoltán fogadja a boros.zoltan@mariaradio.hu e-mail címen.