A Mária Rádió óriásplakátokon?

2018.07.05. 16:41


Szent Iván-éj

Kedves Hallgatók!

A Mária Rádió 2006-ban, 12 évvel ezelőtt kezdte meg sugárzását Budapesten, a rádió Világcsaládjának adományaiból a Mária Rádió akkor több millió embert ért el. Hallgatói adományainak köszönhetően 2007-ben a magyarországi Mária Rádió már kizárólag Magyarországon élő hallgatók adományaiból tartotta fent magát, s ez így van azóta is, 12 éve.

A rádió munkatársai és önkéntesei mindent igyekeztek megtenni azért, hogy a műsorok készítésén túl egyre több és több emberhez eljusson annak a híre, hogy a rádiót Budapesten hallgatni tudják lakásokban, autóban, munkahelyen egyaránt. Tapasztalatunk szerint a budapesti plébániai és egyházi közösségek tagjai ismerik a Mária Rádiót és olykor-olykor vagy esetleg rendszeresen hallgatják is a műsorait.

Nincs azonban visszajelzésünk arról, hogy a templomba nem járó emberek is ismerik-e és rendszeresen hallgatják-e a Mária Rádiót. A rádió munkatársai és önkéntesei az egyházi közösségekbe eljutnak, tanúságot tesznek a rádióról, de érzésünk szerint a kereső, illetve nem vallásos emberek Budapesten még nem találtak rá a Mária Rádióra.

A Mária Rádiónak most először lehetősége nyílna arra, hogy Budapest területén 150 óriásplakátot helyezzen el, amely a rádió logóját és az FM 88.8, A lélek hangja feliratot tartalmazná. Ezzel szinte Budapest minden részén a járó-kelők, az autóban ülők egy hónapon keresztül találkozhatnának azzal a hírrel, hogy a Mária Rádió szól Budapesten, és lehetőségük van arra, hogy hallgassák. Ezzel párhuzamosan nap mint nap találkoznának a rádió logóján megjelenő Szűzanya-arccal. A 150 budapesti óriásplakát elhelyezése – kedvezményes áron – 6 millió Ft lenne.

A hallgatói család megkérdezése nélkül a Mária Rádió nem mer erre a célra ekkora összeget áldozni. Ezért kérjük a kedves testvéreket, hogy jelezzék nekünk telefonon vagy e-mailen, hogy egyetértenek-e a budapesti – Mária Rádiót hirdető – óriásplakátok elhelyezésével. Meglátásaikat, véleményeiket a 06 1 373 07 01-es telefonszámon és a vera@mariaradio.hu e-mail címen szeretettel fogadjuk. Illetve, ha valaki esetleg segíteni tudna nagyobb összegű, célzott adománnyal az óriásplakátok elhelyezését illetően, kérjük, jelezze telefonon vagy e-mailen.