Isten terve velem

2018.09.12. 07:56


Isten terve velem


A Mária Rádió tavasszal pályázatot hirdetett tematikus nap tervezésére „Az én napom” címmel, amely részeként civil szervezetek jelentkezhettek arra, hogy bemutassuk őket a Mária Rádióban egy adott napon, néhány műsor keretében. Szép számmal érkeztek hozzánk jobbnál jobb pályázati munkák.

Szeptember 14-én átnyújtjuk kedves hallgatóinknak a legfiatalabb és egyúttal győztes pályázók, a Szent Angéla Gimnázium két 11. osztályos diákja pályamunkájának megvalósulását. A tematikus nap címe: „Isten terve velem", - azaz a hivatás- és pályaválasztás nagy kérdését járják körül. Céljuk, hogy különböző életpályákon és életutakon keresztül megmutassák azt a kötelességünket, hogy hivatásunkban is Krisztust kövessük. Műsoraikban rajtuk kívül megszólal több fiatal, tanár és hivatásukat keresztény hittel megélő felnőtt is.

Beszélgetnek ifjúsági szervezetek képviselőivel, valamint tanárokkal a keresztény nevelésről. Vendégük lesz Dr. Kisida Elek főorvos, Sterczer Hilda hegymászó, valamint Dr. Csépányi Gábor, a papi hivatásokért felelős referens. Maradjanak velünk egész nap!

Első bejelentkezésük reggel fél 8-kor várható, Napindító műsorban, Ákos atya beszélget a két műsorszerkesztővel, Kovács Barnával és Nándori Hannával, majd fél 9-től jelentkezik 1. műsorblokkjuk, amely a „Nem csak kenyérrel él az ember” címet viseli. Ezt a műsort a nap folyamán egészen estig még több általuk készített beszélgetés követi.

<>