Január 11. – Tematikus nap a drogfüggőségről

2019.01.10. 11:12


drog_honlap1


A drog káros hatásairól, a függőség kialakulásáról, a segítségnyújtás lehetőségeiről egész napos műsorfolyamot tartunk január 11-én, pénteken.

A műsorvezetőket (Ágoston Csilla, Papp Ákos, Nemes Hajnal, Dobóczky László, Ujvárosi László, Csomor Kriszta, Újfalusi Gyöngyvér,  dr. Sieneger Eleonóra) jól ismerhetik, hiszen minden héten kedden függőségekről szóló műsorainkban találkozhatnak velük.

10:50-től Dr. Sineger Eleonóra beszél a drogfüggőség kialakulásáról, jeleiről, következményeiről, s válaszol a szenvedélybetegségek kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

Ujvárosi László 13 órától a rehabilitáció és a felépülés útjáról beszélget vendégeivel, akik végigjárták ezt az utat, illetve még rajta vannak ezen az úton.

Hitvalló műsorunkban Victorné Erdős Eszter református lelkészt, a Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon alapítóját hallhatják.

16:50-kor Nemes Hajnal Dobóczky Lászlóval a függők, hozzátartozóik, segítők illetve a tágabb környezet szemszögéből tekintenek rá a betegségre.

18 órakor - a nap záró akkordjaként - Ágoston Csilla és Papp Ákos a megelőzés jelentőségéről, az egészségfejlesztés és az ebben jelen lévő újabb trendekről beszélgetnek.