Támogasd a Mária Rádiót!

2019.04.17. 11:41


Segíts a Szűzanyának!


Az alábbi videóval Lépes Lóránt atya, a Mária Rádió műsorigazgatója kéri a hallgatói család támogatását, segítségét!

Kedves Hallgatói Család!

Néhány hete egy súlyos beteghez hívtak a kórházba. A betegszobában a szomszéd ágyon egy bácsi feküdt. Megkért, hogy neki is szolgáltassam ki a szentségeket. A rövid szertartás után még kicsit beszélgettünk. Nem ismertem őt. Meglepetésemre a nevemen szólított és mondta, hogy a Mária Rádióból ismer. Elmondta, hogy talán el sem tudom képzelni, hogy neki milyen sokat jelent a Mária Rádió, főleg most a betegség idején, mert most nem tud részt venni a szentmisén. Hasonló alkalmak gyakran fordulnak elő. Ilyen események mindig új erőt és lelkesedést adnak, hogy buzgóbban éljem hivatásomat, szolgálatomat a Mária Rádióban.

Ezekben a napokban ünnepeljük megváltásunk nagy titkait: emlékezünk Krisztus Urunk szenvedésére és dicsőséges feltámadására. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve a Mária Rádió 100 részes műsort készített Magyarország történelméről, a keresztény gyökereinkről és kultúráról hazánkban, sőt a hanganyagot lefordíttattuk, 5 világnyelven elkészítettük és átadtuk a világban működő Mária Rádióknak. Ennek nem kis anyagi vonzata is van. Örömhír számunkra, hogy a telkibányai antennarendszer még a tavalyi évben megújulhatott. Remélhetőleg néhány hónapon belül a Mária Rádió megszólalhat Gödön és Törökbálinton is.

Az örömteli fejlődés azonban komoly beruházást is jelent, így nem kis anyagi vonzata is van. Az örömhöz izgalom is társult, mivel most az ünnepek előtt ez azt eredményezte, hogy az év elejétől csaknem 17 millió forinttal több a kiadás, mint a bevétel.

A Mária Rádió havonta 45000 családnak küld Magazint. Ha minden család most célzottan 1000 forinttal támogatná a Mária Rádiót, ez újra visszaadná a rádiónk anyagi stabilitását.

Nem féltem a Mária Rádiót. Bízom a hallgatói család összefogásában és előre is köszönöm! Segítsünk a Szűzanyának, hogy Ő is segíthessen!

***

A támogatás módjairól itt tudhatsz meg többet:
www.mariaradio.hu/adomany

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu
PartnereinkImpresszumKözhasznúsági jelentésAdatvédelem