Találkozz a Mária Rádióval a Mladifesten

2019.05.23. 10:29

mladifest

Találkozzatok a Mária Rádióval május 25-én, szombaton a Mladifest Civil falujában!

Idén másodjára rendezik meg a hazai Mladifestet. Az eseményen mi is ott leszünk!

A fesztivál idén is Máriabesnyőn kerül megrendezésre, május 24-26-ig, azaz péntek délutántól vasárnap délig.

A Mladifestet (mladi horvátul fiatalt jelent) először 1989-ben rendezték meg Medjugorjéban, és a mai napig, a világ minden tájáról fiatalok ezreit vonzza a fesztivál.

A szervezők most is kitettek magukért, olyan tanítók lesznek épülésünkre, mint Marinko atya, Medjugorje plébánosa, Böjte Csaba testvér és Hodász András atya. A fesztivál zenei szolgálatát a Santa Maria Choir, a medjugorjei mladifest hivatalos kórusa végzi, de lesz tanúságtétel, Szentségimádás, gyóntatás és gyertyás Szentmise is. A Részletes ismertetőt itt találhatjátok.

A programban szerepet kap egy bizonyos Civil falu is, ahol az érdeklődők személyesen találkozhatnak jó ügyekért dolgozó csoportokkal, katolikus közösségekkel és más keresztény értékeket valló civil szervezetekkel. Itt vár benneteket a Mária Rádió is egy fiatal csapattal, szombaton egész nap.
Az érdeklődők megismerkedhetnek a rádióval és kipróbálhatják magukat a rádiózás egyes részeiben, mint riportok és interjúk készítése, vagy a keverőpult és hangtechnika kezelése. Az arra érdeklődőket megtanítjuk a hanganyagok vágására, és elmeséljük milyen hírszerkesztőként, technikusként, vagy marketingesként dolgozni a Mária Rádiónál.

Gyere el a Mladifestre és keress minket a Civil Faluban, szombaton egész nap, és ötleteiddel legyél részese egy új, fiataloknak szóló rádiócsatorna kialakításában.


Sok szeretettel várunk téged is a Mladifesten!

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu
PartnereinkImpresszumKözhasznúsági jelentésAdatvédelem