12 órás szentségimádás a Mária Rádióban

2019.05.28. 10:26

12oras

12 ÓRÁS SZENTSÉGIMÁDÁS A MÁRIA RÁDIÓ KÁPOLNÁJÁBAN

A Mária Rádió bekapcsolódik az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület keretében megrendezésre kerülő Világméretű szentségimádásba. Az eseményre Úrnapja szombatján, június 22-én, reggel 7 óra, és este 7 óra között kerül sor a Mária Rádióban.

Szeretettel várjuk budapesti központunkban lévő kápolnánkba az olyan lelkiségi mozgalmakat, közösségeket, plébániai imacsoportokat, iskolai osztályokat vagy családokat, akik hívást éreznek a közös imádságra és szívesen veszik, ha 15 percet a szentségimádási órájukból közvetít a rádió.

Érdeklődni és jelentkezni, a balog.bernadett@mariaradio.hu e-mail címen, vagy a 06 30 791 42 80-as telefonszámon lehet.

A vasárnapok egyébként a Mária Rádión az Oltáriszentség napjai. Ilyenkor közösen imádkozunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusért, emellett missziós lelkülettel készülünk minden keresztény testvérünkkel együtt a 2020-as eseményekre. Ehhez igazítva műsorrendünket, adásunkban hetente több ilyen témájú műsor jelenik meg, amely a hallgatói család számára a lelki felkészülést jelentheti.

Vasárnap további műsorainkban is foglalkozunk az Oltáriszentséggel. Ilyen rendszeres sorozatok A szentségimádás iskolája és Az Oltáriszentség csodái, amely az erdélyi Mária Rádió műsora. Emellett Az élet forrása című műsor változatos tematikával jelentkezik, minden vasárnap. Ebben a műsorban Kucsera Mária Valéria nővér, Osztie Zoltán atya és Aranyossy Mihály, valamint Barlay Gábor műsorvezetők várják a hallgatókat. A világ eucharisztikus csodái műsorban Dr. Bartha Kálmán mutatja be az eucharisztikus csodák történetét.
A rádióban folyamatosan adásba kerülnek előadások is, amelyek a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen hallhatók és naponta jelentkező híreinkben is rendszeresen beszámolunk a Kongresszus előkészületeiről.


Vegyünk részt közösen a lelki felkészülésben a Mária Rádió vasárnapi műsoraival!

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu
PartnereinkImpresszumKözhasznúsági jelentésAdatvédelem