Fülhallgató minden kórházi beteg számára

2020.02.11. 13:57

 

Ajándékozzon fülhallgatót a kórházi betegek számára!


Ma már szinte mindenki rendelkezik okoseszközzel, vagy hordozható rádióval. A kórházakban lévő fekvő betegek számára kevés lehetőség biztosított, melyekkel el tudják magukat foglalni. Az egyik ilyen a rádió hallgatás.


Azonban a legtöbb okoseszköznél szükséges a rádióhallgatáshoz fülhallgató, illetve a rádiókészülékeknél is ajánlatos ezt használni. Ennek segítségével napközben és az éjszakai órákban zavartalanul tudják élvezni a rádió műsorait. Célunk, hogy a Magyar kórházakba 5.000 db ilyen fülhallgatót el tudjunk juttatni a rászorulóknak.


A magyarországi Mária Rádió próba jelleggel már elkezdte a projektet a budapesti kórházakba, több helyre sikerült eljuttatnunk fülhallgatót. A budapesti központi kórházlelkészség önkéntes beteglátogató szolgálatával együttműködve juttatjuk el a betegek számára a fülhallgatókat.

 

A héten eljuttattunk újabb 100 darab fülhallgatót a budapesti Szent Ferenc kórházba. A bent lévő betegek nagy örömmel fogadták a Mária Rádió ajándékát. Nagyon hálásak vagyunk hallgatóinknak, hogy támogatásuknak köszönhetően már több kórházba is eltudtunk juttatni fülhallgatókat!

 

A felmért igény alapján célul tűztük ki 5.000 db fülhallgató megvásárlását, melyet az ország különböző pontján lévő kórházakba juttatnánk el.

 

A egyszerű, szilikonos fülhallgatókat a beszállítótól szinte beszerzési áron kapjuk, darabja nettó 400,-Ft lenne. Így összesen a kitűzött célunk 2.000.000,-Ft, amely fedezi az 5.000 db fülhallgató költségeit.


Amennyiben szeretne csatlakozni kezdeményezésünkhöz, úgy a TÁMOGATÁS menüpont alatti adományozási formákkal célzottan segítheti a fülhallgatók beszerzését. Kérjük, hogy minden adományozás esetén írják be a megjegyzés rovatba, hogy FÜLHALLGATÓ!

 

fulhall

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu
PartnereinkImpresszumKözhasznúsági jelentésAdatvédelem