Élő szentségimádás a veszélyhelyzet ideje alatt

2020.04.06. 13:28

Táv-szentségimádásra hív a Mária Rádió!


Járvány, veszélyhelyzet idején növekszik az imádság intezitása, de kevesebb lehetőség van erre közösségben, vagy templomi körülmények között. Ezért úgy imádkozunk, ahogy tudunk. Fontos, hogy az imádságban ne csak a megmenekülésünkért, a járvány megszűnéséért imádkozzunk, hanem jobban adjuk oda magunkat Isten szolgálatára. A táv-szentségimádás addig tart, amíg újra nem kezdődnek a templomokban a nyilvános szentmisék, istentiszteletek.

 

Szeretnénk elérni, hogy folyamatosan a hét minden napján, a nap 24 órájában legyen valaki az online térben, aki belekapcsolódik ebbe az imádságba, amit a magyar katolikus hívek az egész nemzetért, nem hívő embertársainkért is és az egész világért végeznek. Az Oltáriszentséget kihelyeztük a Mária Rádió kápolnájában, és egy kamera segítségével folyamatosan figyelhető a honlapunkon keresztül, de természetesen úgy is lehet csatlakozni a táv-szentségimádáshoz, hogy nem nézi a monitort az imádkozó ember. Mert az imádság a lényeg, a kép legfeljebb segítséget nyújt ehhez. Ha valaki heti rendszerességgel tud vállalni fél óra imádságot, akkor a honlapunkon található táblázat segítségével jelezze ezt. A hét 168 órája már nagyrészt le van fedve, de egy időpontra többen is jelentkezhetnek, hogy minél többen legyünk, akik megvalósítjuk ezt a folyamatos szentségimádást úgy, ahogy a jelenlegi körülmények lehetővé teszik.


Kattintson ide az élő szentségimádás indításához!


 

Arra kérünk mindenkit, hogy aki teheti, regisztráljon az alábbi linken lévő űrlapon, hogy valóban a nap 24 órájában folyamatos legyen a szentségimádás! Hálás szívvel köszönjük a visszajelzéseket! A linket osszuk meg ismerőseinkkel is, hogy minél többen tudjanak csatlakozni a Mária Rádió kezdeményezéséhez!

 

A regisztrációs űrlapot ide kattintva tudja elérni!

86
Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu
PartnereinkImpresszumKözhasznúsági jelentésAdatvédelem