Láncszem vagyok

2020.06.04. 09:58

Láncszem vagyok! - Szentmise a Ti imaszándékaitokért!

Az élő közvetítés itt lesz elérhető 18:00-tól!

 

Kedves Testvérünk!

 

A Mária Rádió júniusi hónapja Rólatok, imáitokról szól! Az elmúlt időszakban különösen is nagy szükség volt az imádságra, így most arra hívunk Benneteket, hogy kapcsolódjunk össze mintegy láncként, és imádkozzunk együtt, közösen, hiszen nem lehet ennél nagyobb ereje semminek! Don Bosco csodás gondolata napjainkban talán még aktuálisabb lett: "Helyezzük magunkat Isten kezébe. Imádkozzunk és minden sikerül."

 

Imaszándékaitokat egész hónapban gyűjteni fogjuk, július 2-án pedig Lukovits Milán atya, a Rádió műsorigazgatója mutat be szentmisét a beérkezett szándékokért, melyeket mi kis papírokra fogunk összegyűjteni, és a szentmisén, amelyet élőben közvetítünk a Facebook oldalunkon, Ti is láthatjátok majd a saját szándékaitokat!

 

 

Aki mégsem az űrlapon szeretne imaszándékot küldeni, az megteheti telefonon:
06 1 354 1705

 Az imaszándékgyűjtéssel kapcsolatban folyamatosan informálunk majd Titeket a Facebookon: bejelentkezünk a stúdióból és a stáb tagjai saját tapasztalataikat osztják majd meg Veletek. Ha szeretnétek ezekbe bekapcsolódni, keressétek fel a Mária Rádió Facebook oldalát: https://www.facebook.com/mariaradio/

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu
PartnereinkImpresszumKözhasznúsági jelentésAdatvédelem