Női kincsek

Ágostházy Mária műsora nemcsak nőknek

Ebben a műsorban olyan asszonyokkal,lányokkal,hölgyekkel beszélgetünk,akik az élet valamely területén kincsek birtokosai. Olyan kincseké,amelyekért keményen meg kellett dolgozni,meg kellett szenvedni.Akár azért,mert remek feleségek,anyák,akár pont azért,mert Istennek szentelt életet élnek.
Van közöttük tanár,írónő,táncos vagy éppen jogász..Mindenki azon a számára rendelt helyen teszi a dolgát,ahova a Jóisten küldte.Ez így nagyon színes és szép!
Minden alkalommal az a legfontosabb kérdés,hogy egy mai nő hogyan tudja Istentől kapott kincseit mindenki javára kamatoztatni?Erre a kérdésre nagyon sok szép és izgalmas válasz hallható.
A Női Kincsek " életében" eltelt csaknem 5 év és a sok-sok értékes beszélgetés azt mutatja,hogy számos valódi kincs él közöttünk női testben! Nagyon izgalmas,ahogy vendégeink elmesélik életük fordulópontjait.Hogyan találkoztak Istennel,hogyan alakítja életüket a szeretet,vagy éppen a szenvedés...

A műsor kéthetente hétfőn 20:16-tól hallható.

Támogatás:

A műsorunk az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet közreműködésével valósult meg.

 

 


Következő adásaink

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu