Függőségről mindenkinek

eletvezetes

2017.06.29. 09:05

A Református drogmisszió műsora.

Az alkohol és én - Alkoholfüggők lelki gondozása - Dr. Sineger Eleonóra műsora

A műsor célja, hogy fokozza a függőséggel, mint problémával szembeni érzékenységet, valamint megbízható információkkal lássa el azokat, akik saját maguk vagy hozzátartozójuk számára keresnek kiutat a függőség csapdájából. A havonta jelentkező műsor szerkesztő-riportere és szakértője Dr. Sineger Eleonóra, pszichiáter, addiktológus (függő betegségekkel foglalkozó orvos) és pszichoterapeuta (lelki gyógymódok doktora) korábban pszichofarmakológus kutató, vagyis az agyra ható gyógyszerek kutatásával foglalkozott, jelenleg a Pszichiátriai és Addiktológiai Gondozó vezető főorvosa, és a Ráckeresztúri Drogrehabilitációs Otthon pszichiátere. A műsor vendégei a szakma jeles képviselői, segítők, tanúságtevők, gyógyulók. Műsoridő: kedd 20:16 (4 hetente)

 

Függő kérdések - Kábítószerfüggők lelki gondozása - Nemes Hajnal és Dobóczky László műsora

A műsorvezető többek között addiktológiai szakemberek, akik hosszú évek óta szenvedélybetegek segítésével, mentésével is foglalkoznak.
Amennyiben valakinek függőséggel kapcsolatos problémája van, és azt szívesen megbeszélné velük, akár a műsor kereteiben, úgy várjuk jelentkezését e-mailben vagy telefonon. Előre egyeztetett időpontban a beszélgetést a stúdióban, az élő adás kereteiben valósítjuk meg, ekkor betelefonálásra is lehetőség van.
A műsor ideje alatt telefonos lelkigondozói szolgálat is működik.
Műsorvezetők: Nemes Hajnal és Dobóczky László

Tisztás - Egészséges élet szenvedélybetegség nélkül

Az MRE Drogmisszió drogprevenciós műsora, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a szenvedélybetegségek veszélyeire, fajtáira, túlélési esélyeire. Keresztény szempontból keresi a választ a gyógyulás és elsősorban a megelőzés lehetőségeire. A műsorban papokat, lelkészeket, pszichológusokat, érintett és kívülálló szülőket, tanárokat, ifjúsági önkénteseket és addiktológiai szakembereket szólaltatunk meg.

A műsor ideje alatt a hallgatók telefonos lelki gondozóval beszélgethetnek, vagy feltehetik kérdéseiket a műsorvezetőknek és vendégeknek a (061) 374 0904 számon. Írhatnak e-mailt is a tisztas@mariaradio.hu címre.

Műsorvezetők: Ágoston Csilla, és Papp Ákos. Telefonos lelki gondozó: Takács Enikő

 

Kötelékeink - A szerhasználat családi összefüggései - Ujvárosi László műsora

Kötelékeink családcentrikus müsor.
Vezeti :  Ujvárosi László, Ujfalusi Gyöngyvér
Telefonos: Csomor Krisztina

 

Műsoridő: kedd 20:16


Következő adásaink

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu