Hit, értelem, gyógyulás

A hit és az egészség kapcsolata - Dr. Csókay András műsora.

Gyermekek gyógyítása - a Bethesda Gyermekkórház műsora.

A hit és az egészség kapcsolata

Dr. Csókay András és Machó Adrienn műsora.

A "Hit, értelem, gyógyulás" műsort két orvos vezeti, egy testi és egy lelki gyógyító (idegsebész és pszichiáter). Azért tartjuk jónak ezt az összetételt, mert így egyaránt teret tud kapni a gyógyulás testi és lelki vonatkozása is. Mivel orvosok vagyunk, akik évekig tanulták az orvostudományt, és egyben hívők is, fontosnak tartjuk kihangsúlyozni a gyógyulásban mind az értelem, mind a hit szerepét. Az első helyen a hit áll, az elsődleges, utána az értelem, amit szintén fontosnak tartunk. A hit a Jó Istenben, felismerve jelenlétét egymásban, önmagunkban. Az értelem a hit segítségével szárnyra kelhet, magasra emelkedhet, és igazán gyógyíthat.

Örömmel hívunk lelkész, orvos és más vendégeket, ezáltal gazdagodunk mi is és a hallgatók is. Műsorunk interaktív. Szívesen vesszük, ha hozzászólásaikkal színesítik, gazdagítják a műsort.

Műsoridő: kedd 16:50 (4 hetente)

 

Gyermekek gyógyítása

A Bethesda Gyermekkórház műsora.

A műsor célja, hogy egy-egy konkrét témát feldolgozva segítséget nyújtson a gyermekeket nevelő szülőknek egészségügyi témákban. A Bethesda Gyermekkórház holisztikus gyógyítási szemlélete az egész embert, az egész családot érinti, ebben a felfogásban dolgozza fel a különböző betegségeket, egészségmegőrző témákat. A műsort klinikai szakpszichológus, kórházlelkész és kommunikációs szakember vezeti meghívott szakorvosok bevonásával.

Műsorvezetők: Loós Anita, Rideg Gyula,Tamásné Bese Nóra

Műsoridő: kedd 16:50 (kéthetente)


Következő adásaink

Mária Rádió • 1133 Budapest, Gogol utca 28. • Telefon: 06 1 373 07 01 • E-mail: info@mariaradio.hu