Függőségről mindenkinek

Kötelékeink - A szerhasználat családi összefüggései - Ujvárosi László műsora

Az alkohol és én – Alkoholfüggők lelki gondozása – Dr. Sineger Eleonóra műsora

A műsor célja, hogy fokozza a függőséggel, mint problémával szembeni érzékenységet, valamint megbízható információkkal lássa el azokat, akik saját maguk vagy hozzátartozójuk számára keresnek kiutat a függőség csapdájából. A havonta jelentkező műsor szerkesztő-riportere és szakértője Dr. Sineger Eleonóra, pszichiáter, addiktológus (függő betegségekkel foglalkozó orvos) és pszichoterapeuta (lelki gyógymódok doktora) korábban pszichofarmakológus kutató, vagyis az agyra ható gyógyszerek kutatásával foglalkozott, jelenleg a Pszichiátriai és Addiktológiai Gondozó vezető főorvosa, és a Ráckeresztúri Drogrehabilitációs Otthon pszichiátere. A műsor vendégei a szakma jeles képviselői, segítők, tanúságtevők, gyógyulók. Műsoridő: kedd 20:16 (4 hetente)

Függő kérdések – Kábítószerfüggők lelki gondozása – Nemes Hajnal és Dobóczky László műsoraA műsorvezető többek között addiktológiai szakemberek, akik hosszú évek óta szenvedélybetegek segítésével, mentésével is foglalkoznak.
Amennyiben valakinek függőséggel kapcsolatos problémája van, és azt szívesen megbeszélné velük, akár a műsor kereteiben, úgy várjuk jelentkezését e-mailben vagy telefonon. Előre egyeztetett időpontban a beszélgetést a stúdióban, az élő adás kereteiben valósítjuk meg, ekkor betelefonálásra is lehetőség van.
A műsor ideje alatt telefonos lelkigondozói szolgálat is működik.
Műsorvezetők: Nemes Hajnal és Dobóczky László

Tisztás – Egészséges élet szenvedélybetegség nélkülAz MRE Drogmisszió drogprevenciós műsora, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a szenvedélybetegségek veszélyeire, fajtáira, túlélési esélyeire. Keresztény szempontból keresi a választ a gyógyulás és elsősorban a megelőzés lehetőségeire. A műsorban papokat, lelkészeket, pszichológusokat, érintett és kívülálló szülőket, tanárokat, ifjúsági önkénteseket és addiktológiai szakembereket szólaltatunk meg.

A műsor ideje alatt a hallgatók telefonos lelki gondozóval beszélgethetnek, vagy feltehetik kérdéseiket a műsorvezetőknek és vendégeknek a (061) 374 0904 számon. Írhatnak e-mailt is a tisztas@mariaradio.hu címre.

Műsorvezetők: Ágoston Csilla, és Papp Ákos. Telefonos lelki gondozó: Takács Enikő

Kötelékeink – A szerhasználat családi összefüggései – Ujvárosi László műsora

Kötelékeink családcentrikus müsor.
Vezeti :  Ujvárosi László, Ujfalusi Gyöngyvér
Telefonos: Csomor Krisztina

Műsoridő: kedd 20:16