Függőségről mindenkinek

Műsoridő: kedd 20:16

Az alkohol és én – Szabadulás az iszákosságból – Óváryné Herpai Dóra műsora

A műsor célja, hogy segítse az alkoholfüggőséggel, mint problémával kapcsolatos tisztánlátást, valamint segítse és bátorítsa azokat, akik önmaguk vagy szerettük számára keresnek kiutat az iszákosság csapdájából. A műsor vendégei segítő szakemberek, alkoholfüggőségből megszabadult bizonyságtevők, szolgálattevők.

Műsorvezető: Óváryné Herpai Dóra


Függő kérdések – Kábítószerfüggők lelki gondozása – Erdős Eszter műsora

A műsorvezető többek között addiktológiai szakemberek, akik hosszú évek óta szenvedélybetegek segítésével, mentésével is foglalkoznak. Amennyiben valakinek függőséggel kapcsolatos problémája van, és azt szívesen megbeszélné velük, akár a műsor kereteiben, úgy várjuk jelentkezését e-mailben vagy telefonon. Előre egyeztetett időpontban a beszélgetést a stúdióban, az élő adás kereteiben valósítjuk meg, ekkor betelefonálásra is lehetőség van.

A műsor ideje alatt telefonos lelkigondozói szolgálat is működik.

Műsorvezető: Erdős Eszter


Tisztás – Egészséges élet szenvedélybetegség nélkül

Az MRE Drogmisszió drogprevenciós műsora, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a szenvedélybetegségek veszélyeire, fajtáira, túlélési esélyeire. Keresztény szempontból keresi a választ a gyógyulás és elsősorban a megelőzés lehetőségeire. A műsorban papokat, lelkészeket, pszichológusokat, érintett és kívülálló szülőket, tanárokat, ifjúsági önkénteseket és addiktológiai szakembereket szólaltatunk meg.

A műsor ideje alatt a hallgatók telefonos lelki gondozóval beszélgethetnek, vagy feltehetik kérdéseiket a műsorvezetőknek és vendégeknek a (061) 374 0904 számon. Írhatnak e-mailt is a tisztas@mariaradio.hu címre.

Műsorvezetők: Papp Ákos. Telefonos lelki gondozó: Takács Enikő


Kötelékeink – A szerhasználat családi összefüggései – Ládai Eszter műsora

Kötelékeink családcentrikus müsor.
Műsorvezető:  Ládai Eszter