Legyél Te is Önkéntesünk!

Önkéntesek Országos Találkozója Pannonhalmán

Rádiónk működése elképzelhetetlen önkénteseink szolgálata nélkül. Hálánk jeléül és összetartozásunk jegyében önkéntes találkozót szervezünk 2024. június 22-én, szombaton, amelyre sok szeretettel hívjuk és várjuk minden kedves Önkéntesünket.


A találkozó helyszíne a Pannonhalmi Főapátság (9090 Pannonhalma, Vár 1.).

A Mária Rádió épülete elől (1133 Budapest, Gogol u. 28.) 7:00 órakor buszokkal indulunk.
Gyülekező: 6:15-től.

Tervezett program:

9:30 Szentmise Lukovits Milán atya vezetésével, majd köszöntő
11:00
Az apátság látogatása tárlatvezetéssel
12:30 Ebéd
13:30 Játékos csapatépítő program
15:00 Szabad program
16:00 Hazaindulás

Érkezés a Mária Rádióhoz várhatóan 18:00 órakor.

Kedves Önkénteseink! Családtagjaitokat, gyermekeiteket, unokáitokat is nagy szeretettel várjuk. Kérjük, ha ismeretségi körötökben van olyan, aki szívesen csatlakozna önkéntes közösségünkhöz, hívjátok el őt is a találkozóra. Szolgáljon ez az alkalom a közösségünk építésére.

A program önköltséges.

a.) Mária Rádiós busz igénybevétele esetén: 12.700 Ft

b.) Önállóan megszervezett utazással: 6.500 Ft

A pénz átutalással az alábbi számlaszámra fizethető legkésőbb május 31-ig:

Mária Rádió Közhasznú Egyesület

10918001-00000069-12310017
Közlemény: „Pannonhalma”

Kérjük, hogy részvételi szándékotokat, emellett az utazással és étkezéssel kapcsolatos igényeiteket legkésőbb 2024. május 31-ig jelezzétek a lenti gombra kattintva.

Előre is köszönjük a határidőre való odafigyelést.

További kérdés esetén a program felelőse, Heim Krisztina (+36 30 791 4280 vagy heim.krisztina@mariaradio.hu) ad bővebb felvilágosítást.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket és a személyes találkozást! : )

Jót tenni jó!

Jelentkezz hozzánk Önkéntesnek!

Vidám társaság, hasznos időtöltés, új ismeretek, közös, szép élmények várják mindazokat, akik szívesen csatlakoznának a Mária Rádió népes, önkéntesi családjához!

Számtalan feladat közül lehet választani, mindenki találhat kedvére valót. (ld. lentebb)

Ebben a hónapban elsősorban promóciós és stúdió kezelői feladatok elvégzéséhez keresünk segítő kezeket, de magazin kézbesítőre, riporterre,  vágóra is mindig szükség van  Előképzettség nem szükséges, a betanítást örömmel vállaljuk.

Bővebb információ az önkéntes szolgálattal kapcsolatban: www.mariaradio.hu/onkentesseg vagy +36 30 791 4280 (Heim Krisztina)

Ha érdeklődsz a világ és azon belül a katolikus egyház eseményei, programjai iránt és szívesen kérdezed és hallgatod meg erről az embereket, akkor várunk riporternek a Mária Rádióhoz! Egyaránt keresünk stúdiós és helyszíni, valamint mobilstúdiót kísérő riportereket. Az interjúk a stúdióban, vagy otthoni eszközök segítségével is rögzíthetők. A nyers hanganyag vágását és adáskészre szerkesztését megtanítjuk önkénteseinknek. Az interjúkészítés egyik választható területe az ún. hírkomment, amikor szakembereket kérdezünk meg aktualitásokról, megadott tematika alapján.

Aki az interjúkészítést nem érzi magáénak, de szívesen vállalja a Mária Rádióban bemutatásra javasolt személyek felkutatását, meghívását és a velük való kapcsolattartást, várjuk jelentkezését az interjúk szervezésének fontos feladatára! Jelentkezni a heim.krisztina@mariaradio.hu email címen, vagy az alábbi űrlapon lehet!