A Mária Rádió júniusi „Hallgatói családbővítő” kampánya

19Menjetek tehát, tegyétek tanítványommá mind a népeket!

Nem tudunk elég hálásak lenni Hallgatói Családunkért, akik biztosítják a háttérimát és az adományokat ahhoz, hogy a Mária Rádió működni tudjon. Köszönöm, hogy szívükön viselik a Szűzanya rádióját!

Többször beszámoltunk már róla, hogy az idei évben az adományok mértéke növekedett. Ez azért is nagyon fontos, mivel működési költségeink is drasztikusan emelkedtek, különösen a rezsi és bérleti költségek. Amennyiben szeretne Ön is hozzájárulni a Szűzanya rádiójának működéséhez, úgy a következő oldalon további információkat találhat az adományozási lehetőségekről! 

Azt is tudjuk, hogy mindenki „addig tud nyújtózkodni, amíg a takarója ér”. Éppen ezért szeretnénk bővíteni a Mária Rádió hallgatói családjának számát, hiszen csak így tud fennmaradni a jövőben is a Mária Rádió. Ebben szeretnénk Hallgatóink segítségét kérni!

Kérem, hogy
– ajánlja a Mária Rádiót egy ismerősének, barátjának, vagy családtagjának! Tapasztalatunk, hogy aki megismeri a Rádiót, az előbb-utóbb megszereti és segíti. Mondja el Neki, hogy Ön miért kezdte el hallgatni, mit adott Önnek, miért fontos az Ön számára. A személyes élményeknél, tanúságtételeknél nincs hitelesebb forrás. 
– ajánlja ingyenes Magazinunkat valakinek! Sokan nem tudják hallgatni a Rádiót, mégis a Mária Rádió Magazint minden hónapban olvassák, mely el tud jutni a frekvenciáinkon túl is, lelki táplálékot nyújtva azoknak, akik az éteren keresztül nem fognak minket. Ebből megismerhetik a Szűzanya rádiójának munkásságát, havi tematikánkat és eseményeinket. Magazinunk az info@mariaradio.hu címen is igényelhető, vagy recepciónkat felhívva. 
– Kérjen imaszándékot ismerőseitől és küldje el nekünk. Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor jól jön a közbenjáró imádság. A Mária Rádióban ezt mi minden nap megtesszük. Ez biztosan a javára válik az imaszándékot kérő egyénnek és a Rádióval is kialakul egy pozitív kapcsolata. Imaszándék képeslapot tudunk küldeni bárki számára, aki igényli és szeretné terjeszteni közösségében. Imaszándékokat ide kattintva tud beküldeni!
Legyen a Mária Rádió képviselője a saját plébániáján. Fontos a Szűzanya rádiója számára, hogy valódi párbeszéd legyen a Hallgatók és köztünk. Éppen ezért szeretnénk, ha minden plébániában lenne egy képviselőnk, aki a Mária Rádió eseményeinek hírét eljuttatja a közösséghez és visszajelzéseket is tud adni nekünk a közösségtől. Amennyiben szeretne a Mária Rádió követe lenni, úgy írjon a terjesztes@mariaradio.hu email címre, vagy hívja recepciónkat a 06 1 373 07 01-es telefonszámon