Szent István Ünnep zarándoklat

Szent István Ünnep zarándoklat

Nagy öröm számunkra, hogy a járvány okozta két év kihagyás után idén augusztus 20-án, Szent István ünnepén a Mária Rádióval újra zarándoklatot szervezhetünk a Szent Jobb-körmenetre és az előtte megtartandó ünnepi szentmisére.

Szeretettel hívjuk Önt és kedves családját a városi zarándoksétára, Szent István ünnepén! Tavaly a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson is lélekemelő volt együtt menetelni és imádkozni, majd énekszóval megérkezni az eseményekre. 

Szeretnénk most is minél többeket megszólítani, felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos kilépnünk az utcára, és békében, egy nagy családként imádkozni, hálát adni. Örülnénk, ha minél többen velünk tudnának tartani! 

A zarándoklat menete az alábbi:

– 13.00 – Találkozó a Mária Rádió budapesti szerkesztősége előtt (1133 Budapest, Gogol u. 28.)
– 13.30 – A gyalogos zarándoklat elindul a Szent István Bazilikához; a Lehel tér érintésével a Váci úton haladunk végig.
– 17.00 – Ünnepi szentmise és Szent Jobb-körmenet; a szentmisét bemutatja Erdő Péter bíboros, szentbeszédet mond Berta Tibor tábori püspök.

A térre érkezéskor a biztonsági átvizsgálás után foglalhatjuk el helyeinket a rendezők által kijelölt szektorban. A szentmise előtt, 16.00 órától zenei program várja a zarándokokat, Dolhai Attila vezetésével.

Kérem, amennyiben szívesen részt vennél velünk a városi zarándoklaton, úgy az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezd felénk. A regisztráció nem kötelező, de nagyban segít minket a várható létszám felmérésében. Részvételi szándékot tudtok a terjesztes@mariaradio.hu e-mail címre is küldeni.

Szeretettel várjuk Önt és családját, zarándokoljunk és imádkozzunk együtt augusztus 20-án, Szent István ünnepén!

Az eseményre ide kattintva tud regisztrálni!