Mária Rádió Önkénteseinek Országos Találkozója

Kedves Önkéntes Munkatársunk, kedves Mária Rádiós Családtagunk!

Rádiónk működése elképzelhetetlen önkénteseink szolgálata nélkül. Hálánk jeléül és összetartozásunk jegyében önkéntes találkozót szervezünk 2023. június 10-én, szombaton, amelyre sok szeretettel hívjuk és várjuk minden kedves önkéntesünket.

A találkozó helyszíne az Andocsi Nagyboldogasszony Bazilika (8675 Andocs, Szent Ferenc tér). A program 10:00 órakor szentmisével kezdődik, amelyet Lukovits Milán atya, a Mária Rádió műsorigazgatója mutat be. Ezután Szabó Tamás elnök úr gondolatait hallhatjuk a Mária Rádió küldetéséről és jövőjéről. A délelőtt folyamán egymás megismerését segítő, játékos programot is tervezünk, majd egy kérdezz-felelek blokkban a stáb tagjai örömmel válaszolnak önkénteseink kérdéseire. Ebéd után, amelyre mindenkit szeretettel látunk, lehetőség lesz megismerkedni a kegyhely látnivalóival. A tervezett 15.30-as hazaindulás előtt kötetlen beszélgetésre is sor kerül.

Részletes program.

Családtagjait, gyerekeit, unokáit is szeretettel várjuk. Kérjük, ha ismeretségi körében van olyan, aki szívesen csatlakozna önkéntes közösségünkhöz, hívja el őt is a találkozóra. Szolgáljon ez az alkalom a közösségünk építésére is.

Elegendő jelentkező esetén Budapestről külön buszt indítuk, amely ingyenesen vehető igénybe. A busz a Mária rádió Gogol utcai szerkesztőségétől indul és oda is érkezik vissza.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk. Kérjük, hogy részvételi szándékukat, emellett az utazással és étkezéssel kapcsolatos igényeiket legkésőbb 2023. május 17-ig jelezzék az alábbi űrlap kitöltésével. Előre is köszönjük a határidőre való odafigyelést.

Regisztrációs űrlap

További információ: Heim Kriszti (+36 30 791 4280; heim.krisztina@mariaradio.hu)

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket és a személyes találkozást.

Fontos: Kérjük, ha tudnak a környezetükben olyan önkéntesünkről, aki nem kapott meghívót, továbbítsák részükre is meghívásunkat! Minden Önkéntesünket szeretettel hívjuk! Köszönjük segítségüket!

Az utazás önköltsége 5.000 Ft/fő, az étkezés önköltsége 2.500 Ft/fő körül lesz a jelentkező számától függően. A költségeket a Mária Rádió vállalja, a részvétel ingyenes, de természetesen adományokat örömmel fogadunk.