Életre hangoló

Rádióműsor tabuk nélkül

Az Életre hangoló című rádióműsor 2017. augusztus 15.-én kedden indult útjára. Két hetente hallható élőben a Mária rádió hullámhosszán az FM 88.8-on és a www.mariaradio.hu weboldalon keresztül is 18:00-től 18:45-ig.
A műsor leginkább a fiatal és középkorú korosztálynak szól, de az idősebbek is találhatnak számukra is nagyon hasznos tartalmat műsorainkban. Többek között olyan fontos kérdésekre fókuszálunk az adások során, amelyekkel az emberek hétköznapi életük során találkoznak. Legyen szó akár párkapcsolati kérdésekről, önismeretről, családi jellegű kérdésekről, konfliktusokról, azok kezeléséről, vagy akár függőségekről, ezekről mind-mind hallhatunk a műsorban. De mindezek mellett kitérünk olyan érdekes témákra is, mint például a motivációk világa, vagy a Guinness rekordok, amikről kevesebbet hallunk.
Műsorainkban meghívott vendégeinkkel szeretnénk minél szélesebb körben megjeleníteni az élet egy-egy mozzanatát, különlegességeket, életképeket, történeteket, könnyedebb és mélyebb gondolatokat egyaránt. Tartsatok velünk ti is kéthetente!

A műsorvezetők – Nagy Zsolt és Varga Gabriella.

A műsor időpontja: kéthetente keddenként 18:00 – 18:45