Magazin

Több, mint 41000 hallgatónk mondta: „szeretném megrendelni”
Ők hónapról-hónapra erőt merítenek belőle
A magyarországi Mária Rádió a világ többi Mária Rádiójához hasonlóan megjelentet egy nyomtatott magazint. Magyarországon havi rendszerességgel küldjük hallgatóinknak, hisz ezen keresztül tájékozódhatnak hallgatóink terveinkről, a rádió által tervezett eseményekről. Kiadványunkon keresztül lehetőség nyílik rádiónk működésének támogatására. Magazinunkban számos, csak olvasóink részére elérhető lehetőséget biztosítunk, mint meghívók, csak a magazinban megjelenő cikkek, stb. amelyekkel szeretnénk meghálálni hallgatóinknak a magazinunk felé való érdeklődését, a rádió iránti bizalmat.

 

„Soha nem értettem, hogyan működhet egy rádió néhány alkalmazottal és több száz önkéntessel. A magazinban mindig egy „nyomtatott csoda” tárul elém. Megismerhetem azon önkéntesek munkáját, akik fáradhatatlanul a rádióért dolgoznak.”

(S. Lilla)

Tudta Ön?, hogy magazinunk:
• havi rendszerességgel több, mint 41000 példányban jelenik meg?
• ingyenes, így Önnek egy forintjába sem kerül?

„Miért rendelik meg ilyen sokan, és miért ingyenes?” – teszi fel a kérdést számos hallgatónk. Rengeteg visszajelzés érkezik hozzánk, amelyben dicséretet kapunk a magazinnal kapcsolatban folytatott munkánkért. A sok megrendelő, a rádió nagy számú hallgatói táborát tükrözi vissza, és azt, hogy egy igényes, érdemre való kiadványt állítunk össze. Számunkra elég garancia az, hogy ilyen sokan olvassák rendszeresen.
Valóban ingyenes, semmilyen költséggel nem jár. A Mária Rádió lelkiségi rádió, a célja a misszió nem pedig a profitszerzés. A kiadványunk célja így azonos a rádió céljával. A kiadvány is misszionál. Ugyanakkor tájékoztat is; mozgósít, meghív és beszámol.

„Nyugdíjas, tanár vagyok, 9 unokával. Lenyűgöz az a szakszerűség, ahogy összeállítják a kiadványukat, ahogy az önkéntes futár mindig eljuttatja hozzám. Más, az újságosnál kapható fizetős laphoz képest is sokkal különb az Önök újságja, ráadásul ingyenes. Tanári szemmel olvasom a cikkeket, és azt hiszem, nyugodt szívvel adnék ötös osztályzatot a munkájukért.”

(Kiss Imréné)
 

Magazinunk cikkei online formában is elérhetők! 

 

Mária Rádió Magazin Rendelés

A megrendelés ingyenes és kötelezettség mentes, később akár le is mondható.

MÁRIA RÁDIÓ MAGAZIN- GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok magazint rendelni?(Egy ismerősöm is szeretne magazint. Mit tegyen?)

A Mária Rádió havonta megjelenő, ingyenes magazinját bárki megrendelheti, a megrendelés díj- és kötelezettség mentes, később akár le is mondható. A megrendelési szándékot a www.mariaradio.hu/magazin oldalon található űrlap kitöltésével lehet jelezni online, vagy az adatbazis@mariaradio.hu email címen. Telefonon pedig a +36 1 373 0701 telefonszámon.

Mi a teendőm adatváltozás esetén? (Megváltozott a nevem/címem/elérhetőségem, mit tegyek?)

Bármilyen adatváltozás esetén a változásokat jelezze az adatbazis@mariaradio.hu email címen vagy a +36 1 373 0701 telefonszámon, hogy továbbra is el tudjuk Önnek juttatni a magazint.

Le szeretném mondani a magazint. Mit kell tennem?

Amennyiben már nem szeretne magazint kapni, kérjük, jelezze az adatbazis@mariaradio.hu email címen és a kérésétől számított következő magazint már nem küldjük.

Tudomásomra jutott, hogy a Mária Rádió magazin egyik megrendelője elköltözött/elhunyt, s a magazint már nem veszi át senki. Mit tegyek?

Ha ilyet tapasztal, kérjük, jelezze az adatbazis@mariaradio.hu email címen vagy a +36 1 373 0701 telefonszámon.